fbpx

Filmlejrskolen - Fra amatør til professionel!

En rigtig filmproduktion i ægte filmstudie med prof udstyr, kulisser og professionelle filmfolk

Hvad er en Filmlejrskole?

På en Filmlejrskole på Station Next kan almindelige 7.-10. klasser selv producere en film i et forløb, der kommer så tæt på den professionelle virkelighed som muligt.

I laver forberedelserne hjemme i klassen over et længere forløb ved hjælp at vores online værktøj Filmlinjen.dk. En til to uger før Filmlejrskolen får I besøg af jeres producer, som sikrer, at I er bedst muligt forberedt.

Selve Filmlejrskolen er normalt et fire dages internatophold. I bor på vandrehjemmet Belægningen, som er nabo til Station Next. På de fire dage producerer I jeres film under vejledning af 4 professionelle filmfolk i verdens eneste professionelle filmstudie til unge!

Udover filmen laver I også mange andre mindre produktioner fx bagom film, voxpop, trailer, fraklip, plakat og grafik til web.

Det er hårdt, det er sjovt, og det giver indsigt og blod på tanden til selv at producere film hjemme i klasserne i forbindelse med andre projekter.

Hvad koster en Filmlejrskole?

En fem dags Filmlejrskole, hvor en dag foregår på skolen og de sidste fire hos filmskolen Station Next i Filmbyen koster 25.000 kr. + moms for en klasse med op til 20 elever samt to lærere. Prisen pr. elev herudover er 1.250 kr. + moms pr. næse. Hvis klassens elevtal er højere end 28 elever, betragter vi det som to klasser. Priserne er inklusiv indkvartering og forplejning i Filmbyen.

Filmlejrskolerne ligger altid fra tirsdag kl. 09.00/10.00 til fredag kl. ca. 16.00. 

Hvis man kommer vest for Storebælt er indkvartering fra mandag til tirsdag nødvendigt og er med i prisen.

Hvordan er det at være på Filmlejrskole?

Se herunder processen for en Filmlejrskole og det endelige resultat.

Klik her for at se hvornår det er muligt at booke Filmlejrskole
OBS! Uge 38 er også ledig

Booking

3677 4940 / mail@station-next.dk