fbpx

Gå til film på Filmvæksthuset

Filmvæksthuset er et talenttilbud for dig, som elsker film, og som brænder for at lære at lave film

Hvad er Filmvæksthuset?

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt.
 
Filmvæksthuset veksler mellem at være praktisk undervisning i kamera, instruktion, scenografi osv., og mellem at I planlægger, optager og klipper jeres film. I laver to film pr. år, og du kan gå på Filmvæksthuset i op til tre år. Du skal være mellem 14 og 17 år for at blive optaget.
 

Du og dit hold mødes én gang om ugen. Der er en fast producer tilknyttet holdet, og desuden vil du næsten hver gang blive undervist af en anden professionel filmskaber fra den danske filmbranche. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i biografen med inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset huser både i Avedøre og Aarhus med professionelle faciliteter, udstyr og proffe filmfolk. Filmvæksthuset i Avedøre har i øvrigt eget filmstudie med kulisser og rekvisitter!

Hvad koster det at gå til film?


Det er gratis at gå på Filmvæksthuset. I København er Filmvæksthuset et samarbejde mellem en lang række ungdomsskoler og Station Next.

Hvordan er det at gå til film?


Se herunder hvorfor vores elever elsker at lave film.

Tilmeld dig her for at modtage info om informationsmøde og tilbud om samtale på
Station Next Filmvæksthus 2022-2023

Kontakt os på 3677 4940 / mail@station-next.dk